2021-11-22 82 浏览
約左朋友係尖咀食飯,過左黎試一直都好想試既呢間cafe,而家坐佢地既窗口位,除左睇到海景,仲到聖誕燈飾,成個氣氛即刻加左好多分❤️Crab & Burrata Cheese Pizza佢係薄底pizza,上面加左茄汁,蟹肉同三文魚子等等既材料,然後仲有份量超多既Burrata Cheese😍😍超愛芝士既我見到就已經好開心~不過朋友同我都覺得咸左d,建議可以調味上再調整下🤔Slow Cooked Norway Salmon我同朋友都超鐘意呢個三文魚~~~slow cooked既三文魚肉質軟嫩又juicy,調味比較light,好好食👍Fruit Romance入口類似水果茶既感覺,清新得黎有自然既水囷甜味。Cappuccino 口感唔錯,而且我叫左extra shot,啡味濃郁,最岩我呢d鐘意濃味既人~

Crab & Burrata Cheese Pizza

Slow Cooked Norway Salmon

Fruit Romance
入口類似水果茶既感覺,清新得黎有自然既水囷甜味。

Cappuccino

2021-11-15