2021-08-17 768 浏览
老公为我准备的生日晚餐, 我一向嘅要求系要好味, 好环境同好抵食. 今年加多一个要求系”bb friendly”. 赞吓老公, 呢间真系做到. 半自助晚餐冇分时段, 6:30 已经开始冷盘有虾蟹青口, 全部都好新鲜, 有多款沙律, 中西汤, 烟三文鱼. 甜品都有几款, 即制窝夫配Movenpick雪糕冇得输. 另外每枱都有一碟刺身, 每人有2只焗蚝送. 主菜拣咗黑毛猪伴薯蓉同大虾意粉. 卖相靓一D都唔hae,好好味, 份量足. 大虾意粉得一只虾, 不过真系好大只, 应该系炭烧的, 好正. 黑毛猪再surprise d, 肉质好嫩肉味香浓. 亮点:员工超级亲切同helpful, 我仔仔见到olive 以为系blueberry, 话要食blueberry, 员工见到即刻就帮忙喺生果区拎咗D俾佢, 之后又有主动俾纸巾我哋. 拎咗果汁又主动问需唔需要饮管. 最后仲主动送上生日蛋糕, 好窝心! 今次用咗生日优惠 (生日𠮶位免费), 真心觉得满足到我所有要求. 抵! 一定会再嚟!

半自助晚餐冇分时段, 6:30 已经开始

另外每枱都有一碟刺身, 每人有2只焗蚝送.

亮点:

最后仲主动送上生日蛋糕, 好窝心!

一定会再嚟!

2021-08-11