2009-06-04
老媽原來開左半年啦...住係筲箕灣既我一直都唔覺=.= 因為之前果間實在係太太太太太太差啦,試過一次之後冇回頭,搞到我冇行去巷尾,唔睇下OR,爭D都唔知開左一間甘好食既糖水我老公好中e食凍野ga~個"刨冰"真係===>正正正正正正!!$25個冰,好似gelato甘,一D都唔似台式刨冰,唔係刨完D冰先至淋D果汁上去,而係個冰底自已已經有味~~我食過mango flavor only~ 因為太正啦,食左5次都唔捨得轉個味~~ 仲食過個上元丸,其實都冇乜特別,(因我不太好湯丸),但個杏白真係超滑!!老人家一定中e~ 加埋又唔係好甜呢~仲有試過個mango河粉,幾special~可以一試,D河粉好"e un" 一定會keep住再去,試勻維止~ haha~~
住係筲箕灣既我一直都唔覺=.=
一定會keep住再去,試勻維止~ haha~~