2018-08-01 19 浏览
同朋友喺銅鑼灣行完街,就順便係呢頭食埋晚餐🥣行過見到呢度有間拉麵店有米之蓮推介,咁啱人又唔算好多,所以就決定入嚟試吓🤣🤣入到黎之後大概喺入面等左5分鐘到先安排入座,但係係等緊嘅期間,職員已經俾咗menu我哋諗定食咩先,仲好詳細咁介紹晒三諗定食咩先,仲好詳細咁介紹三款湯底嘅分別🤤雖然佢哋嘅款式唔係好多,三種湯底可以加埋味肉蛋或者叉燒,但係聽店員講每種湯底都係餚制左九個鐘頭,所以絕對值得一試👍我哋坐嘅位仲可以好清楚咁睇到啲師傅點樣製作拉麵,同埋特色嘅小食,係等緊上菜冇嘢做嘅時候都可以望下佢哋😹叫咗炙燒骰子肉兩個人一齊食,賣相同味道都唔錯呢碗係我食嘅味噌味玉拉麵🍜配埋少少粟米、紫洋蔥、芽菜等等嘅配料👍有少少嘅辣味令到食落嘅味道豐富啲朋友食嘅鹽味拉麵
叫咗炙燒骰子肉兩個人一齊食,賣相同味道都唔錯
朋友食嘅鹽味拉麵