2020-08-22
難得見到唔使排隊,一於食返個網紅三文治!慢調斯理食肉獸鐵板三文治先要讚好有創意諗到啲咁得意既名,令到食三文治唔再覺得係件普通,沉悶既事。塊包好有牛油香,手撕牛仔排既肉質都幾嫩,加埋個流心蛋啲蛋汁一路食一路流岀黎,真係好邪惡🤤歐陸監獄鐵板三文治係圖見到喱款三文治又有肉丸又有通心粉,咁有趣既配搭就想嗌黎試下😋食落個味道又唔會奇怪,芝士味好濃郁,通心粉有西餐廳食既水準,成件事好高汁👍🏻 仲飽肚感十足呀😆蝦兵蟹將鐵板三文治前面兩種口味既三文治都係偏濃味,肉同芝士等既材料味道比較岀。蝦兵蟹將既味道令我感到驚喜,亦係我比較喜歡既一款。可能係有酥脆軟殼蟹,小龍蝦沙律,紫椰菜絲,醋清紅蘿蔔絲和他他醬做配料既關係,味道濃郁得黎帶點酸酸甜甜。食完唔會覺得好heavy,仲有種開胃既感覺。三日三夜自家手切薯條薯條外脆內軟,夠厚身,好有口感。有三種自家製醬料選擇,包括特製番茄醬,松露蛋黃醬同黑蒜滋味醬。今次揀左黑蒜滋味醬,味道好特別,好創新,試過你就知!醬汁帶有小小微辣,好適合配薯條食,亦為薯條加左唔小分💯
歐陸監獄鐵板三文治
蝦兵蟹將鐵板三文治