2023-01-11
今日同朋友放工,想去下酒吧傾下計飲下酒食少少野,係openrice 找到一間以賭場為主題+Bitcon為主題佈置酒吧🍸我地入到去,見到d枱佈置到好像賭枱,感覺幾新穎BITCINO $148 🍸見到呢杯signature cocktail 賣相好突出,影相打卡一流,呢杯以店太空人環抱住杯酒,一打開有煙薰木香氣,campari配上意大利橙酒,飲下去感覺有d苦澀中,帶有d果香, 也幾特別,值得一試Pocket $148另一杯signature, 青檸汁加上伏特加和梳打,一飲下去好有青檸香甜味,而且超容易入口,女仔應喜愛呢杯呢道,大推酒店同其他食店有合作,可以order送酒食物叫左Supreme Pizza 10" $118🍕Pizza 有很多芝士,辣肉腸,蕃茄🍅,牛肉粒, 一咬下去好香脆好食Roast chicken with chips $108🍗🍟烤鷄肉好嫩滑,薯條香脆,配上醬汁,十分惹味,送流一流@bitcino.grp整體得分: 4/5味道: 4/5環境: 4/5抵食: 4/5
我地入到去,見到d枱佈置到好像賭枱,感覺幾新穎
BITCINO $148 🍸
Pocket $148
酒店同其他食店有合作,可以order送酒
食物叫左Supreme Pizza 10" $118🍕
烤鷄肉好嫩滑,薯條香脆,配上醬汁,十分惹味,送流一流
@bitcino.grp
整體得分: 4/5