2021-09-28 195 浏览
都有好幾年無去過樓上cafe今次簡左間位於旺角高氏大樓的5% Cafe一入門口位置放置左大量board game比大家玩因為今次得兩個人去食主要想簡個環境舒適的地方食下野,傾下計所以就無玩board game由於我地好早就到左,可以簡位坐簡左窗口位置可以一邊食一邊望下街景👍🏻🤩叫左兩份set menu (主食+飲品)🌟Impossible 植物肉芝士漢堡配薯條聽就聽得多,第一次食植物肉有驚喜,食落個口感同真肉無咩太大分別,素食的朋友都可以食🤗,漢堡煎到外脆內軟,咬落仲保留到肉汁,好食👍🏻👍🏻👍🏻薯條即炸,好夠熱,就算放左一陣都仲係脆👀🤪🌟日式天婦羅蝦卡邦尼煙肉意粉好香的煙肉味,亦好夠熱,每條意粉都沾滿卡邦尼汁,蝦天婦羅香脆口味。😋套餐飲品包一杯$38或以下飲品,多左要補差價🍹玫瑰洛神花茶$56即時加熱玫瑰洛神花茶,玫瑰同洛神花味道淡香,調經止痛,好適合女士飲😂😂😂🍹Honey Butterly $52蝶豆花茶+檸檬糖漿+蜂蜜蝶豆花茶唔係好多地方有得飲,所以一定要叫黎試下,加左蜂蜜同檸檬糖漿,飲落又唔會太甜,值得一試呀👍🏻加$28可以有精選蛋糕,今日的甜品係芝士蛋糕
都有好幾年無去過樓上cafe

今次簡左間位於旺角高氏大樓的5% Cafe
一入門口位置放置左大量board game比大家玩
因為今次得兩個人去食
主要想簡個環境舒適的地方食下野,傾下計
所以就無玩board game

由於我地好早就到左,可以簡位坐
簡左窗口位置

可以一邊食一邊望下街景👍🏻🤩

叫左兩份set menu (主食+飲品)
🌟Impossible 植物肉芝士漢堡配薯條

🌟日式天婦羅蝦卡邦尼煙肉意粉