呢間充滿人情味,擺設都十分有歐式悠閒風情。而且真係好大好大同好大。 座位又闊落又舒服,於是趁住朋友過生日就帶距黎呢度慶祝🎉下! 呢間餐廳係先叫嘢食,在領號碼牌等餐送黎。 我地好肚餓,所以就叫左兩個燉飯。其實個樣係大份量西式的risotto,不過就稀d咁解。一個三文魚燉飯,一個龍蝦🦞燉飯。 兩個都好重料。 三文魚好入味,煎得啱啱好,唔會硬。龍蝦🦞簡直係不得了! 超好食!超級厚肉啊! 男仔真係要食呢個! 兩個女仔一人一個其實有點太多啦! 不過我地太肚餓,清晒😂再黎,軟殼蟹漢堡🍔又係超級足料大份! 軟殼蟹炸到好脆! 好大隻! 個漢堡就係mini burger size. 影相無敵爆靚啊! 食咁多緊係要叫兩杯昔昔黎消化下啦😎😎😎 細細杯,有燕麥有藍莓,正正! 至於嘢飲,我地就叫左一杯bailyes熱巧克力,好濃郁的bailyes 啊! 好好好飲! 性價比超高! 洛神花茶係成壺咁上! 好養生!

呢間餐廳係先叫嘢食,在領號碼牌等餐送黎。