2022-11-12
屋企人太耐冇食蒸氣海鮮,難得見到太子呢邊有,就即刻約埋屋企人一齊嚟食吓,雖然環境唔係好大,但位置方便👍🏻我哋就叫咗個每位$318既套餐真係好抵食,除咗有海鮮之外,仲會送刺身👍🏻🔸刺身拼盤🍣刺身拼盤裡面有多款新鮮刺身🤩🤩例如有三文魚、超大粒帆立貝、吞拿魚、北極貝、希靈魚😋😋✨款款都好新鮮🤤鮮甜可口💙尤其是帆立貝!又大粒又鮮甜😚😚💯🔸八款時令海鮮🦐🦀游水瀨尿蝦、生猛蝦仔、粉絲扇貝、膏蟹蟹粥、新鮮魚件、花螺、蜆、青口、鮑魚🤤🙌🏻😋全部都係新鮮生猛嫁😆📣📣♥️超級好好味呀!!瀨尿蝦肉質彈牙😙係佢仲窄窄跳既時候,蒸熟佢🥰😋D蟹全部爆膏厚肉阿!膏蟹蟹粥直頭💯💯金黃色既粥就知幾美味😚♥️鮑魚爽口彈牙🤪呢個海鮮宴完全好滿足💯♥️食完海鮮🦞最重要就係個蟹粥啦,好鮮甜,個粥煮到軟綿綿呀❤️正到爆呀🔸 椒鹽鮮魷🦑鑊氣十足!先炸後炒手法🤩👍🏻👍🏻鮮魷鮮味美😋😋咬下去充滿彈性😍🥰叫多一碟我都食得晒!🤣🤣💯💙🔸IF泰國椰青水清熱解毒一流🥛有種清涼感覺😎🙌🏻非常潤口,打邊爐之選飲品😙😙💙
我哋就叫咗個每位$318既套餐
真係好抵食,除咗有海鮮之外,仲會送刺身👍🏻
🔸刺身拼盤🍣
🔸八款時令海鮮🦐🦀