2020-10-24
🌕Hello我係Moon🌕最近有同朋友傾起食海鮮蒸氣鍋嘅感覺,😳因為真係一試難忘,🤭朋友話不如夜晚就食海鮮蒸氣鍋啦,我真係即刻應承,🤤佢仲話要帶我食最新鮮嘅海鮮蒸氣鍋,個一刻聽到真係勁開心!🤗上晝打電話去訂位,好彩咁啱仲有位,😏我哋兩個人最後決定食尊貴海鮮套餐,🤩呢個海鮮套餐入邊有10樣海鮮真係好豐富好吸引!🥳呢度嘅店員服務態度真係超級好,😳餐具會係你面前幫你用蒸氣鍋消毒,🤓每一次嘅海鮮都會有點樣幫你蒸,🤪成個過程唔使落手落腳,🥳但已經有最新鮮嘅海鮮食!見到啲海鮮我已經流晒口水啦,🥳我最期待就係鮑魚,同埋生蠔🦪,元貝都好大件,😏其實全部都好吸引!鮑魚同埋生蠔真係超級新鮮,🤗唔係誇張㗎,放入口嘅時候真係好清新,😳而且好鮮甜,😍真係超級好食!龍蝦同埋蟹真係超級超級正,🥰係我成個夜晚最期待嘅海鮮🦞,龍蝦好大隻,😋而且鮮嫩多汁,😜完全冇好乾嘅情況出現,🤩啖啖肉!😏蟹膏,🥳我真係好鍾意食!滿滿嘅蟹膏係入邊,😇真係好吸引,蟹膏嘅味道好好味,😉大大隻蟹啖啖肉,我同朋友都好鍾意!😌食完海鮮仲會有蔬菜🥬,之後就可以食佢嘅精華粥底,啱啱蒸完嘅海鮮,🥰所有嘅精華都會係粥入邊,依個粥底真係無得彈,😋其實成個套
見到啲海鮮我已經流晒口水啦,
鮑魚同埋生蠔真係超級新鮮,
食完海鮮仲會有蔬菜🥬,
🌕最後,MoonMoon真係好滿意今晚嘅海鮮蒸氣鍋啊,右邊係佢嘅龍蝦同埋蟹膏,真係超正🌕