2015-09-19 675 浏览
住附近見到呢間韓燒,外觀既吸引,於是收工同女朋友嚟試下。因為無刻意book位,所以到左要等,等左大約半小時到,就可以入去,入到去見枱枱都有個大杯上面有支反轉左既汽水,就叫左士多啤梨味,味道可以,其實係雪糕加汽水,不過都要幾十蚊杯。叫左個$480套餐,有厚五花腩(好正,厚切銷住肉汁),豬皮(超好食,好有質感,終於都比我起香港搵到同我起韓國食過感覺一樣既豬皮), 牛粒,各樣牛都好食,(平時我個人會喜歡牛多過豬,但韓燒既豬真係無得彈) ,所以我地後加左個豬腸,(好好食,又係起韓國一試難忙的,呢度仲要係洗好乾淨,燒燶少少,好香,好似炸大腸咁)食食下其實好後悔無叫$580個個餐,只係多一百蚊就多塊靚牛扒,其實係抵架,不過當初驚食唔到咁多,所以就叫了個細餐,下次去一定會叫番個大。各樣野都好好,係唯獨一樣野令我覺得失望既係,我食親韓燒都好鐘意包生菜之餘會包好多各式各樣既配菜,呢度無配菜之餘,原來一問先發現佢連泡菜都無得加,本來個碟得好好好細碟添,真係有點失落,好唔韓燒既做法,希望以後可以加得泡菜啦。全程職員態度都好好,整體都好好,只欠配菜。二人食左$680
住附近見到呢間韓燒,外觀既吸引,於是收工同女朋友嚟試下。
全程職員態度都好好,整體都好好,只欠配菜。
二人食左$680
厚五花肉
豬大腸
蛋漿加芝士
切開左既五花肉
好好玩,加左熨斗燒得更均衡
菜係無限添,$480套餐
豬皮好好食,難得好似我起韓國食既口感一樣。
$480套餐
2015-09-08
庆祝纪念
纪念日
厚五花肉
豬大腸
蛋漿加芝士
好好玩,加左熨斗燒得更均衡
豬皮好好食,難得好似我起韓國食既口感一樣。