1K
呢間餐廳有啲似另一間依家好多分店嘅舖頭,唔知佢哋有冇關連呢超級建議下午茶時間去食,我會話好抵食,而且味道唔錯。都幾多人食,所以去食嘅時候都要等位,但係我覺得等位係值得嘅。無論係鋪面定係食物都係有質素,而且佢係用QR code落單,都幾方便。蛋黃奶油雞扒配珍珠飯 $48一坐低諗都唔諗就叫呢個,因為我去馬來西亞嘅時候超鍾意食蛋黃奶油蝦,我朋友嗰陣時佢係要encore,叫完先發現都幾多人叫呢個飯,雞扒出色嘅,仲要幾大份,男仔都夠食,價錢真係唔貴。娘惹咖喱雞配參巴椰漿飯 $42叫呢個原因係因為想試吓綠色嘅椰漿飯,但如果奶油嗰個加$5轉呢個個飯又怕佢個味唔夾,的確出嚟咖喱雞配呢個飯係出色啲,但個人認為奶油雞好食啲,但係飯呢個飯好食啲。我知你啦薄餅+串燒 $58薄餅都幾香,而且配左兩個醬,一個有啲似柱候牛腩醬,另一個就係香料嘅咖喱,自己覺得牛腩醬比較出色,其實佢應該唔係牛腩醬,只係我覺得佢個味似🤣串燒豬牛雞各一串,但豬頸肉同埋雞都好好食,配埋佢嘅沙嗲醬好出色,一定要試。南洋鮮油燒麵包 $16兩個人三個餐基本,佢有得加半份$16,我仲記得嗰陣時去買勁多,因為真係好好食,趣嘅麵包加一大舊牛油真係又邪惡
呢間餐廳有啲似另一間依家好多分店嘅舖頭,唔知佢哋有冇關連呢

超級建議下午茶時間去食,我會話好抵食,而且味道唔錯。

蛋黃奶油雞扒配珍珠飯 $48

娘惹咖喱雞配參巴椰漿飯 $42

我知你啦薄餅+串燒 $58

南洋鮮油燒麵包 $16
兩個人三個餐基本,佢有得加半份$16,我仲記得嗰陣時去買勁多,因為真係好好食,趣嘅麵包加一大舊牛油真係又邪惡又滿足,馬拉必食。

無骨鳳爪
味道正常,小食追加絕對唔貴

因為套餐係包左嘢飲,當然要試佢嘅怡保白咖啡同拉茶啦
仲記得嗰陣時去日日都要飲,佢咩都唔會好甜,放心,比香港嘅咖啡同埋奶茶一定好飲

佢除咗店舖特色之外,連啲餐具碗碟都好靚,真心推介如果鍾意食馬來西亞嘢嘅要試吓呢間。下次我想試埋佢肉骨茶,真係好抵飲,無限refill