呢間吉列印像中係幾好味,一年之後再到訪,原因好簡單,好掛住日本🎌吉列呀!🌍位置於montery商場地牢, 即“激安”個到環境裝修今日本無二,感覺置身日本🎌手機落單,我最喜歡!📲東京豐里脊豬扒鍋膳套餐$138之前都試過佢嘅吉列豬扒🐷定食,覺得唔錯,由於唔想太熱氣,試一試佢個鍋善套餐, 實物比餐牌更吸睛,滾熱辣上餐,湯汁有蛋🍳,洋蔥🧅,味道有點似sukiyaki!豬扒🐷厚切 ,吉列皮好薄,林得嚟又唔肥🥩,十分之好餸飯!如果怕熱氣嘅朋友不妨一試! 香芋珍珠奶茶$32🧋台式飲品🧋,由姊妹店”段崇貞牛肉麵“提供,未到質素一般!名物翼版胖大海老套餐$188呢個套餐有牛🐮(翼板牛),大蝦🦐,還有鐵板提供,務求做到熱辣辣嘅食物!🔥還有指示說明享用炸牛扒的方法💯翼板牛,上餐時只是五成熟,要利用鐵板再加熱,再燒多一分鐘,口感最佳!套餐有椰菜提供,柚子汁,芝麻汁任君選擇!

🌍位置於montery商場地牢, 即“激安”個到

環境裝修今日本無二,感覺置身日本🎌

手機落單,我最喜歡!📲
東京豐里脊豬扒鍋膳套餐$138

香芋珍珠奶茶$32🧋
台式飲品🧋,由姊妹店”段崇貞牛肉麵“提供,
未到質素一般!

名物翼版胖大海老套餐$188

還有指示說明享用炸牛扒的方法💯

套餐有椰菜提供,柚子汁,芝麻汁任君選擇!

2022-05-01