2020-06-28 86 浏览
好耐冇去日本 踏進拉麵來,有點去左曰本小店的感覺 ,沒有裝橫的裝修卻給人親切自在的感覺 ,好 relax ,特別 7點前未係太多人。點左魚介拉麵,以多種日本魚炮製出黎的湯底好吸引 ,拉麵來的時候賣相好靚,好吸引, 大大碗的 ,兩塊差燒好大件 ,食落去都好好味 ,喜歡食筍朋友記得加 $7 會另上一小碗筍。另一碗黑蒜油拉面湯底也好香,面質帶點韌性,🈶得選軟硬度。雖然我吾好炸野,但個炸 oysters 都好正, 外面crunchy 裏面好 juicy, 而且 oyster 依然保持到鮮味😋最後個甜品紅豆雪糕真係好好味 平時甜品並不是我的至愛 但係尋晚這餐這個紅豆雪糕係 my favour 😋 好香,紅豆味而且好滑好 creamy ,又食到小粒粒紅豆 ,好正🤗飲品方面 這間店可以點好特別汽水 例如Wasabi ginger soda整體而言,很滿足的拉麵餐

另一碗黑蒜油拉面湯底也好香,面質帶點韌性,🈶得選軟硬度。

整體而言,很滿足的拉麵餐