2023-01-01 807 浏览
相信尼間餐廳大家都唔陌生🤣🤣長期爆滿,有得任食雞煲火鍋,仲有蒸海鮮,一坐低就係忙住食🤣🤣,一開始要自己炒咗個雞煲先,佢都會有鬧鐘提示,個雞煲嗌咗小辣,都可以接受🤣🤣雞件都幾滑,之後有海鮮拼盤登場,咩海鮮都有,好似係鮑魚扇貝等等,個質素都唔算差🤩🤩,海鮮嘅精華攞晒烏冬度!!連個烏冬都好正!!食完之後就打邊爐,我哋就冇揀到燉湯,直接揀咗蕃茄薯仔🤣🤣,like 社交平台就送埋牛頸脊同黑豚肉,不過我覺得黑豚肉好似好食啲😋😋😋最後仲有椰汁雪燕做甜品!超級圓滿,真係有坐低開始就冇停手係咁食😂😂出邊嘅自助雪櫃仲有唔同嘅打邊爐材料,仲有好多唔同款式嘅飲品😍😍😍價錢來講都叫幾抵食,平時星期一至四就$268,星期五至日就$298,又收加一服務費,同埋只係收現金!!!