2014-11-29 5386 浏览
因為OPENRICE有75折COUPON, 價錢吸引. 所以決定黎試試蟹腳好味, 而且REFILL得好快.蝦同蠔都唔錯幾新鮮. 生蠔佢整得好快, 所以都唔駛點排除, 勁LIKE. 食食下侍應送黎龍蝦送, 原來仲有龍蝦送~ 賣相好靚, 味道不錯, 好鍾意佢個醬, 好多芝士呀YUMMY佢仲有HOTPOT, 不過時晚掛住食海鮮, 冇試到. 見到佢d蠔都幾肥美. 下次會再試下魚生個姐姐好好人, 平時個D好多目無表情咁地SERVE你, 但呢個呀姐見到我行過係立即好好禮貌咁問我想食D咩, 好親切呢~跟住試左尤魚蟹腳即叫即炒, 佢帶點SPICY幾好味, 見到隻蟹腳咁大隻已經流哂口水佢仲有一邊爐端燒, 有扇貝同扒, 我就試左扇貝. 都OK係我食左好多ROUND蟹腳同蠔之後, 開始去食甜品 甜品有haagen dazs雪糕~竟然有剥好既香蕉俾你加入去, 好好笑. 仲有夾糖部俾D小朋友夾糖, 呢個食好多間BUFFET都唔覺有呢D野, 又幾攪笑. 我立即夾左幾粒糖加落我D雪糕到..呵呵呵.. 佢仲有爆谷食.   其實甜品選擇好多, 好可惜我已經一早食到好飽WAKAKA, 椰汁糕推介~總括2+2 好多唔同種類

佢仲有一邊爐端燒, 有扇貝同扒, 我就試左扇貝. 都OK
係我食左好多ROUND蟹腳同蠔之後, 開始去食甜品
總括2+2 好多唔同種類既食物, 海鮮, 扒, 爐端燒, 即叫即炒, HOTPOT, 甜品.. 好多唔同種類. 所以覺得好抵食~~ 有機會會再黎, 試埋佢個HOTPOT~ 仲有呢度野飲係任拎支裝既汔水, 正~

2014-11-20