今日我終於黎食呢間想食好耐既香港首間手打和牛漢堡專門店,呢到主打係用自家農場養殖既十勝產和牛,有唔同既套餐揀我地分別點咗套餐C同埋套餐D,全部漢堡都係見到佢即刻燒,所以都要等一陣先有得食套餐C有2件漢堡,但就係唔同既口味,第一件就係洋蔥燒汁和牛漢堡,洋蔥燒汁漢堡味道好香,煮得岩岩好,肉質好鮮嫩,而且咬落去係爆汁,搭配埋洋蔥燒汁,個感覺好清新,可以同漢堡既油膩感相抵消,令人食得好順滑!至於黑松露忌廉汁漢堡,呢個真係驚喜!忌廉汁好濃郁,加上另外加既黑松露油,有種好獨特的香氣,令到成個漢堡好高級,食落去好享受另外叫既套餐D就有3件漢堡,分別係原味和牛漢堡、微辛蕃茄汁和牛漢堡同埋三重芝士汁和牛漢堡,微辛蕃茄汁漢堡帶有少少辣味,搭配上新鮮的蕃茄,有種西式既感覺,而且酸酸地好開胃,至於三重芝士汁漢堡係今日既MVP,因為個芝士汁味超濃,佢仲係面頭再刨左芝士碎,芝士碎因為好薄,個口感好輕,但芝士味就好濃,包著左件漢堡咁,食落去每一淡都好滿足,芝士控最愛另外,我仲加咗免治雞肉漢堡,呢個選擇亦都唔錯!雞肉漢堡鮮嫩多汁,燒到外皮煎香,口感反而比較扎實,搭配上特製的醬料,味道清新。最後,清酒煮蜆亦都好好味,蜆

另外,我仲加咗免治雞肉漢堡,呢個選擇亦都唔錯!雞肉漢堡鮮嫩多汁,燒到外皮煎香,口感反而比較扎實,搭配上特製的醬料,味道清新。最後,清酒煮蜆亦都好好味,蜆肉鮮甜,清酒的香氣令整個菜式更加提升

總括來講,呢到既服務同野食都係水準之上,價錢亦都好合理,絕對值得黎一試
6天前