餐厅: 百芳池上便當 (太古城中心)
资讯:

2020-09-07 118 浏览
🇭🇰百芳池上便当·呢间我成日去诚品买天仁茗茶都会经过 见到佢几吸引 终于嚟咗食啦 但系原来佢啲便当都系即买即整既 所以其实都要啲时间🤭🤭所以今次就试唔到佢个香酥炸鸡腿 唯有下次再试啦😙😙·百芳猪扒便当$59呢个佢睇相系比较干嘅 估唔到买返嚟又唔系㖞 佢个猪扒好大块 而且唔会un 好好味😋之后佢下面啲配菜都超级唔错 有一个辣辣地嘅粉丝 啲炒椰菜啊粟米𠮶啲捞埋超级送饭😎我自己觉得其实都几大个 女仔一定够 男仔就可能差少少🙊🙊😂·百芳卤鸡扒便当 $63呢个啲配菜都同前面个便当一样嘅 佢个卤鸡扒都系大块嘅 肉质都唔错 唔会话好柴 不过就浓味左少少 有啲太咸 唔知系咪卤耐左🤔之后佢每个便当系配一个饮品嘅 我哋就嗌左茉香绿茶走甜 清清地 有淡淡既茉莉味 我自己几钟意🍵·📍太古太古城道18号太古城中心1楼诚品生活L111号舖📍铜锣湾轩尼诗道500号希慎广场11楼📍湾仔港湾道28号湾景中心大厦1楼9号舖📍新蒲岗太子道东638号MIKIKI地下低层LG7号舖📍荃湾大河道88号湾景广场购物中心永旺湾景店地下G03号舖
🇭🇰百芳池上便当

📍湾仔港湾道28号湾景中心大厦1楼9号舖
📍新蒲岗太子道东638号MIKIKI地下低层LG7号舖
📍荃湾大河道88号湾景广场购物中心永旺湾景店地下G03号舖
等候时间
5 分钟 (堂食)
百芳猪扒便当