2014-12-29 327 浏览
下午茶最方便都係大快活  大家樂  茶餐廳呢啲地方  不過我對佢哋食到怕食到厭呢  其實仲有好多餐廳都設有下午茶時段優惠  就連我附近既壽司小店都有下午茶優惠  但有啲下午茶卻一啲都唔抵食  但呢間真的幾抵食  40蚊有找既下午茶  有小食  一碗叫小碗麵但其實唔少的  連一杯餐飲我呢碗係麻辣汁手撕雞撈紅薯粉  佢呢度紅薯粉好好食  唔止有口感  亦唔覺難咬  一個碗仔份量當然唔少 配菜亦好足 食完啱啱好仲帶點飽  我揀咗麻醬青瓜木耳  好似譚仔既紅油本耳  當然無咁辣  只係拌麻醬  但都不錯~這樣的價錢  這樣的質素  令我下午茶多了個選擇  仲有其他湯麵下午茶  等我下次再試😊

2014-12-20