2016-10-23 11035 浏览
悶熱晚上…呢間火鍋真係唔使點介紹!任何時間都咁多人! 不過真係多人多得有道理!價錢百幾蚊任飲任食!仲要野食好企理!樣樣俾小小你!又可以試多幾款野食!今次5個人比左張大檯我地!佢話冇人訂大檯,等我地坐得舒服D問題黎,咁大張檯,一個鍋唔方便,問左加多個鍋(原先包一個免費)都係$4X,唔好諗加多個鍋!點野食先!牛肉,墨魚同蝦滑,名種丸,餃,花膠,海蝦都樣樣點D!任食既牛肉係機切肥牛,不過味道都可以!同唔會好似煙肉咁肥!如果想食好d既牛肉,一碟都係百幾蚊,如果人多都可以試下!丸,墨魚,蝦滑就中規中舉啦!花膠雖然薄d,不過話哂都係花膠仲有時日海鮮,今次係聖子仔!真係幾細下!不過幾鮮甜!呢度冇論價錢,食物質素,服務都好好!唯一就係難攞位!好似今次咁5點2個字就到!啱啱好有位!遲10分鐘已經要坐係出面排隊!想食既記得訂位或者早d到!
悶熱晚上…

今次5個人比左張大檯我地!佢話冇人訂大檯,等我地坐得舒服D

丸,墨魚,蝦滑就中規中舉啦!花膠雖然薄d,不過話哂都係花膠

仲有時日海鮮,今次係聖子仔!真係幾細下!不過幾鮮甜!

想食既記得訂位或者早d到!