2016-03-20 1625 浏览
一大班人食咩好,西餐?中菜?日本菜?其實係打邊爐最好,因為可以慢慢食,每款食小小,傾傾下又烚下野食由於之前黎過,所以朋友一致認同再黎刷餐大既。我地一行12個人,緊係要打電話訂位啦,安全點嘛。上開飯發現有優惠,但星期五就要晏到9點後先有優惠,所以我決定在星期四食,哈哈 我地太多人,就安排了坐上層,一坐低緊係睇下叫咩野食啦。落單前我俾左印好的優惠卷侍應,今餐火鍋配料8折,仲有優惠價$88食象抜蚌刺身點可以輸架經過一輪點餐,我地最後係。。。成台都係野食,嘻嘻,咁先叫食盡去1)手切牛肉必食,因為太有牛味啦,過一過湯就食得,好好味2)雲呑,蝦好爽,就算烚左好耐都無散開3)響鈴,好脆,可即食,仲有汁點架4)手打丸,size 適中,一口一個5)好似係魚唇,出面未見過用黎打邊爐,又幾好食,好似食魚翅咁6) 豬肉粒,咬落去好多汁咼,咩豬黎架7)象拔蚌剌生,好鮮甜,88蚊,好抵食8)聖子皇,烚幾十秒就食得,無沙,仲有粉絲好爽9) 魚湯花甲湯底,好鮮甜,每人飲左半碗先打邊爐,平時好小飲湯架10) 炸午餐肉,好脆,但乾左小小,要改善一下,唔好炸咁耐總結,我地食左每人3百幾,價錢尚可,食物質素幾好,侍應服務幾好
一大班人食咩好,西餐?中菜?日本菜?

我地太多人,就安排了坐上層,一坐低緊係睇下叫咩野食啦。

點可以輸架

6) 豬肉粒,咬落去好多汁咼,咩豬黎架

7)象拔蚌剌生,好鮮甜,88蚊,好抵食

8)聖子皇,烚幾十秒就食得,無沙,仲有粉絲好爽

10) 炸午餐肉,好脆,但乾左小小,
要改善一下,唔好炸咁耐

總結,我地食左每人3百幾,
價錢尚可,食物質素幾好,侍應服務幾好,整個環境都好,但係個廁所(女)就有小小亂同污濁,
要執靚同加下d 香味珠。

我覺得值得去,會再黎的,哈哈