2020-06-21 280 浏览
今次第一次幫襯 因為睇到電視節目 我同個女 一齊提早慶祝父親節, 叫咗佢哋出名嘅 慢煮五花腩法包 同埋 豬頸肉法包 加上三隻雞翼 同埋兩杯沙冰. 雖然埋單有點貴但係我非常欣賞佢哋 嘅食物水準同服務態度. 今晚差唔多全部爆滿 但係佢都滿面笑容 服務我們, 絕對feel到佢哋真係好有heart 去做呢件事! 下次去我一定要試佢哋嘅set dinner!我見到其他枱order好多唔同嘅美食, 例如慢煮咖哩牛,慢煮五花腩 撈檬, 見到大家都食到舐舐脷, 可惜自己食量不大 唔係都想試下. 唯有等下一次啦!其實除咗食物同埋 服務外我都非常欣賞佢哋嘅裝修, 如果唔喺繁忙時間覺得 係一個high 傾偈 好選擇

2020-06-20