2015-09-23 1261 浏览
除左一舊豬肉兩塊豬皮無影到之外,我地4百幾蚊一個set就係得咁多野食。以為重質不重量,滿懷期望食下,完全無言,大家個樣都寫住後悔兩隻字。豬肉同豬皮無影,因為個熨斗太難用又麻煩,所以雞手鴨腳搞到唔記得影 不過,忙完都唔覺個個熨斗有咩用,一舊冷鐵而已。最大用途可能只係令豬皮唔好彈油。舊豬肉真係難食到不得了,燒嗰陣時啲侍應係完全唔幫手嘅,咁大舊豬肉自己根本唔識得燒,當然燒出黎又老又鞋啦 不過排除肉質唔講,佢舊肉一啲肉味都無,只係一舊普通阿媽煲湯啲豬肉咁嘅味。不過燒豬皮就幾好食。啲侍應你叫佢佢都唔想理你,啲嘢燒到焦晒先至過嚟幫手燒下咁,成程黑口黑面,食都食得唔開心。買單嗰陣時,俾咗張單我哋簽又唔記得收返,搞到我地等左勁耐都走唔到。Ps.佢提供交剪俾你剪肉,但係好鈍,一路剪一路躁底...呢個幾好食,但成80幾蚊得少少麵...(未加一)野飲ok ge ,加埋一成$50一杯,我地叫左3杯就係食左呢少少野,埋單$843蚊伏到....食完跟本唔飽要去第二間食飯,傷到入肉 Never come back!

Ps.佢提供交剪俾你剪肉,但係好鈍,一路剪一路躁底...

水冷麵

呢個幾好食,但成80幾蚊得少少麵...(未加一)

野飲ok ge ,加埋一成$50一杯,我地叫左3杯

就係食左呢少少野,埋單$843蚊
伏到....
食完跟本唔飽要去第二間食飯,傷到入肉

Never come back!

2015-09-12