2023-08-06 1129 浏览
話說我哋一行四人喺荃灣行街,行到攰就喺附近食午餐。 原本係想食隔離泰國菜張秀玲,但排晒隊唔想嘥時間等位, 於是就行過隔離呢間泰國菜試下。 店員好有禮貌出嚟帶我哋入去, 餐廳有兩層我哋今次坐上層。 上到去得兩枱客, 點解可以同隔離張秀玲相差咁遠? 原來係有原因嘅我點咗海南雞飯, 飯同汁正常, 但最重要嘅雞係完全冇味的雪雞食落仲要鞋圾圾我食到咁已經覺得自己好叻😢個餐附送蝦餅或雞翼, 但兩樣都唔係特別好味。 同行的朋友一個點咗炒金邊粉, 佢表示味道正常。而另外的朋友就揀咗青咖哩雞飯。 雞有雪味, 個青咖哩汁過份地甜。 完全係唔好味囉 根本難食到食唔哂!78蚊一個套餐,咁嘅質素真係唔會再有下次餐飲方面就係熱檸檬香茅茶, 味道都可以接受嘅。 值得一提嘅係隔離枱走果陣又係剩好多嘢,見到成碟金邊粉冇乜喐過, 海南雞又係剩勁多相信大家都覺得食物質素唔掂 另外想講嘅係上層黑蚊蚊,冷氣亦唔夠。 以上評論是如實反映, 總之好難再有下次

我食到咁已經覺得自己好叻😢

根本難食到食唔哂!78蚊一個套餐,咁嘅質素真係唔會再有下次