2023-10-03 1177 浏览
中秋佳节谂住同屋企人共渡,近近地楼下打边炉,等屋企两老唔洗行咁远,点知一肚气,唔知以为自助餐,加汤都要我地落手落脚,冷气又唔够,明明咁多部又开得一两部。 喂我知你点解生意唔好,但都唔洗咁悭皮呀? 叫极个女侍应又唔应机,态度好傲慢(唔知系咪事头婆),另一个唔知系咪佢个仔,讲野又好扢雷捶,讲完一句就走左去,个呀妈一叫佢又扮睇唔到,可能觉得我地帮衬佢就系西客,好心搞到咁唔好收加一服务费。唔知以为去左70、80年代要比贴士先做野,想问少少野,都要受人面色,成餐饭本身系做节,为咗屋企两老都费事嘈,祝你地公司好生意啦 。$3xx食呢d咁嘅野,又无海鲜饮啤酒又要加钱,我不如行远少少出旺角咪仲多选择,牛又得一两款,无牛味之外丸类又无咩特别,连去雪柜拎啫喱,d啫喱都热到变水状,好心咁悭皮执左佢唔好献世,卖食物就一般般,卖环境咪够热又偏僻,卖服务我谂唔好有侍应会好d,全部自助都无咁激气,唔系玩电话就倾计,而呀事头婆麻烦缩番一二角睇片打机啦,如果唔系会得罪更多人,嬲得济求其食饱左就算,相信呢个位好快易手。衰到呢😂真经典。

庆祝纪念
团年饭