2008-12-09
地方環境幾唔錯, 不過食物種類就非常少, 熱葷十隻手指數得哂, 例如有xo醬炒公仔麵, 茄汁豆焗德國腸, 有廚師即煮既日式薄餅, 沙律都係好一般既自助沙律, 另下有隻蝦仔螺絲粉沙律, 呢個唔錯, 魚生飯, 頭一轉都多魚生, 但後期見無乜野好食, 諗住再食時, 就唔太足料囉有個粉麵檔, 自助配料有各式魚旦, 餃子甜品全部都係細細件cut好哂放起個碟仔度任人拎, 但款式又唔算太多, 無咩特別, 都係果d咩朱古力蛋糕, 拿破崙, mousse, blueberry cheese cake, 經典既雞蛋仔, 同埋自助既軟雪榚, 生果有3款, 西瓜, 哈蜜瓜同菠蘿係咁多hsbc, 恒生, 渣打有9折...雖然食物款式非常少, 連魚生壽司都無, 但食物既味道係ok既, o岩hea既地方囉, 但要講一講d waiter就真係麻麻地喇, 叫佢比杯暖水又唔出聲應人, 好似目無表情咁, 臨尾既時候, 又唔知係咪趕住第二場, 未食完就想收左我地隻碟, 食完果d碟又唔收
有個粉麵檔, 自助配料有各式魚旦, 餃子