2018-03-30 122 浏览
見個名幾得意,所以叫左個霹靂嬌娃鍋($168)黎試。上到黎先知原來係田雞,好彩我同女朋友食既。佢會好好服務咁幫你點埋火,興住個鍋咁食。咁就唔怕食耐左會凍啦!份量都幾多下,所以兩個人都係岩岩好食得晒d肉。個鍋有好多配料,又指天椒、又辣椒乾、又芫茜、又檸檬咁。因為女朋友唔係得辣,所以叫左小辣。好彩小辣都唔係好辣,所以佢都頂得順。雖然對好鍾意食辣既我都黎講,真係硬係爭少少,不過其實味道唔差。淨係聞都覺得香,而且食落d肉都幾嫩口,田雞肉唔係話好肥,但都ok! 百幾蚊一個鍋係幾抵食!仲有叫左杯冰雪鮮檸C飲($38),好似所有有維他命C嘅生果都掉曬入面,例如菠蘿、檸檬,青檸咁。比較特別嘅係最底有奇亞籽,令到杯飲品更加健康。呢到環境幾舒服,舒適程度與cafe相若!雖然周邊好黑媽媽咁,但其實每張枱有盞燈spotlight住啲食物,等你focus返啲重點嘛!
佢會好好服務咁幫你點埋火,興住個鍋咁食。
咁就唔怕食耐左會凍啦!

份量都幾多下,所以兩個人都係岩岩好食得晒d肉。

個鍋有好多配料,又指天椒、又辣椒乾、又芫茜、又檸檬咁。
因為女朋友唔係得辣,所以叫左小辣。
好彩小辣都唔係好辣,所以佢都頂得順。
淨係聞都覺得香,而且食落d肉都幾嫩口,

田雞肉唔係話好肥,但都ok! 百幾蚊一個鍋係幾抵食!

2018-03-17