2019-11-07 95 浏览
好姊妹生日梗係搵間靚靚餐廳好好慶祝,咁啱上網望到呢間餐廳應該新開嘅,裝修幾靚,所以就決定咗呢度啦!呢度嘅天花板色彩繽紛,門口仲有好多鏡,好似萬花筒咁,打卡真係一流㗎!我哋影相都影左半粒鐘😂啲杯杯碟碟都好有心思,好靚💕慢煮豬,煮到好淋,又好入味,望落好似好細件,但其實都好厚身。蟹餅,有2隻味既,上面有d芝士,可以拉絲。味道係唔錯既,但唔係好熱,上台只係微暖黑松露薯條,黑松露味好香!薯條係用新鮮嘅薯仔整嘅,所以口感同平時既薯條唔同,好有口感,好好味 ,不過又係唔熱,上台只係微暖,叫侍應再焗下,反黎都係暖少少,好奇怪⋯⋯蟹肉意粉,呢個就一定唔會輸,🥰🥰🥰食到停唔到口待應服務又好好,keep住幫我地加水,又會問d菜式味道如何👍👍👍朋友生日,又主動幫我地影相!

蟹肉意粉,呢個就一定唔會輸,🥰🥰🥰食到停唔到口