好耐冇食过鸡煲,今日放工就同朋友黎旺角食个打埋边炉吹下水。拣咗呢间有口碑嘅边炉店嚟个任食晚餐, 有好多野可以任食,饮品都系任饮,自己出去拎就OK。装修干净简洁,坐位算够阔落每位$198起任叫+配料 😎钟意吃辣🌶 先试咗bb辣✨秘制麻辣鸡煲个辣几正,唔会死辣,又够麻!上咗枱等几分钟就食得,啲鸡肉非常入味,仲煮得啱啱好,肉质嫩滑又有肉汁👍唤起食欲第一步!鸡件入味唔嚡好香口!(可以无限refill添).❤️三重芝士鸡煲个人更爱呢款❤️ 上左之后,会有叔叔帮手捞晒所有鸡件同芝士,叔叔会拎个TIMER计时,够钟就可以起筷。真的好浓芝士味,拉起哂丝够晒邪恶!!而且差唔多每一件都系鸡髀肉 正👍🏻  味道一流🤤🤤所有鸡都好新鲜而且唔会太大旧,而且一定要赞既系冇碎骨,食起黎真系方便好多。鸡肉嫩滑,鸡皮就少少㶶边香口。我中意佢有少少㶶咁食,比较香口惹味。之后就转打边炉,配料我地叫左唔同新鲜蔬菜,呢度真系好适合少人黎食,所有野可以1件件/粒咁叫,少食多滋味又唔会浪费,抵赞!配料有成六十几种可以写纸仔选择!眼阔肚窄嘅我哋唯有精选嚟叫啦🤭首轮一定系食✨安格斯牛 先啦!雪花均匀肥瘦恰到好处!建议焯6-12秒就食得!软

装修干净简洁,坐位算够阔落

每位$198起任叫+配料 😎

钟意吃辣🌶 先试咗bb辣✨秘制麻辣鸡煲

❤️三重芝士鸡煲

配料有成六十几种可以写纸仔选择!眼阔肚窄嘅我哋唯有精选嚟叫啦🤭首轮一定系食✨安格斯牛 先啦!雪花均匀肥瘦恰到好处!建议焯6-12秒就食得!软腍适中!必需追加再追加!呢个价钱食到咁重油脂,又分布均匀既牛真系好抵✨牛肉味够重,唔洗点酱都好够味🤩

另外丸类都系✨牛筋丸✨海胆丸✨芝心丸 等🥚蔬菜类我最钟意皇帝菜🥬赞

之后叫嘅✨海虾 都好新鲜呀!熟后肉质弹牙无松散!最后必推嘅系✨白鳝片 !呢度唔会好似有啲店咁切到薄至透光咁!系有少少厚度嘅😀所以烚后咬落又鲜味又口感扎实!赞!

餐厅嘅咸蛋黄鱼皮做得好出色,  咸香味好重、好香。当小食咁斋食送汽水啤酒真系无敌🤩🤩

仲有汽水啤酒任拎嚟饮!正

总括而言😊人均二百左右可以任食两个钟!服务几好!食物够新鲜!仲有基本嘅汽水啤酒任拎嚟饮!系CP值高嘅一个选择👍👍
2022-05-23
等候时间
5 分钟 (堂食)