🥪 虾兵蟹将三文治 $62。有炸软壳蟹+小龙虾沙律+紫椰菜丝+酸红萝卜丝酸萝卜丝同椰菜丝可以平衡炸软壳蟹既油腻感,龙虾沙律同酸酸甜甜好开胃👍🏻推面包查左牛油再烘香左个面👍🏻🥪 大只水手铁板三文治 $52。有炸鸡扒+波菜苗+腌青瓜+紫椰菜丝+流心蛋+自家制黑蒜酱+烧烤酱记得第一次黎食呢个时,第一啖超惊喜,个酱加埋d料系超好味👍🏻👍🏻👍🏻加埋个流心蛋🍳真系好好味。但系今次再去食,食食下先发现佢唔记得左落酱,系好食但冇第一次食时既惊喜😢🍻 我地upgrade左一个套餐 +$39配小食+饮品小食我地叫左 3日3夜自家手切薯条🍟薯条系粗薯,可以加$7加特色酱,之前已经试过黑松露蛋黄酱👍🏻好味。所以今次就食返最普通嘅茄汁。饮品可以要茶/咖啡,茶系Harney&sons🥰劲香今次就加$10转左特饮- 冻既伯爵茶鲜奶😊劲似伯爵千层蛋糕既味,唔会好甜👍🏻👍🏻

虾兵蟹将三文治

🥪 虾兵蟹将三文治 $62
。有炸软壳蟹+小龙虾沙律+紫椰菜丝+酸红萝卜丝
面包查左牛油再烘香左个面👍🏻

大只水手铁板三文治

🥪 大只水手铁板三文治 $52

伯爵鲜奶茶

🍻 我地upgrade左一个套餐 +$39
配小食+饮品

饮品可以要茶/咖啡,茶系Harney&sons🥰劲香
2021-03-14
虾兵蟹将三文治