2008-10-09 13 浏览
第一次同老公行到元朗, 佢話要帶我去一間好耐歷史嘅餐廳食意大利菜! 由於坐位只得53個, 間餐廳好快就坐滿人, 問一問待應有咩好介紹之後, 頭盤, 我地就點咗芒果大蝦鮮菓沙律, D蝦好彈牙, 好FLASH嘅感覺, 而且比預期大碟! 再嚟一個意大利雜肉拼盤, 乜肉都有, 生吃羊片都唔係好蘇. 跟住就嚟個拿波里式PIZZA, 以吞拿魚為主的薄批真係好薄 , 當然無必勝客果D有肉有腸咁香口啦, 但不失為試! 飽飽地喇.....仲有一碟黑松露菌帶子意粉, 仲諗住食唔哂添, 第一次食黑松露, 唔知點解咁好味, 又啱我地為口, 三聲就食哂喇! 如果想變套餐(餐湯+餐茶)的話只需 +$20-老公摸摸個肚皮就叫埋單, 連埋TIPS都係$300-, 抵過必勝客啦!我地有機會會再去試架....^O^

再嚟一個意大利雜肉拼盤, 乜肉都有, 生吃羊片都唔係好蘇.

如果想變套餐(餐湯+餐茶)的話只需 +$20-

我地有機會會再去試架....^O^