💛嘉多娜饼屋·我哋上次黎买朱古力布甸面包嘅时候饮恨争几个买唔到呢个开心果泡芙 今次放工7点几经过 我就决定入去碰下运气睇吓有冇 点知俾我喺个柜入边见到仲有一粒😍😍😍虽然隔离有个姨姨系度拣紧面包 但系我都即刻冲左过去 企咗喺个柜前面 最后终于比我买到🥹·开心果脆脆泡芙$25佢呢个俾我想像中好食超多 因为原味嘅话其实我系钟意佢个面包布甸多过泡芙 因为我觉得佢个泡芙个皮比较淋身 冇咁好食🫢🫢但系佢呢个完全唔同 因为佢面头好多开心果碎 所以好脆 口感好好 而且佢中间布甸既部份开心果味好真好浓 食落超级轻盈 好啱我口味 如果我经过见到我一定会再买🤤·#rbyeat#rby港式 #rbybakery #rby💛#rby佐敦 #rby何文田 #rby油麻地·📍佐敦文苑街1-23号文英楼地下1号舖📍何文田窝打老道69号地下C2号舖📍油麻地碧街54号地舖
💛嘉多娜饼屋

📍佐敦文苑街1-23号文英楼地下1号舖
📍何文田窝打老道69号地下C2号舖
📍油麻地碧街54号地舖
等候时间
3 分钟 (堂食)
开心果脆脆泡芙