2009-09-07 8 浏览
睇完一轮食评兼朋友顶力介绍,懒洋洋的星期日终于有机会同bf试一下pizza and chicken2个人叫o左个大胃A餐: (星期日晚, 需等一HR)接线生好似超忙,好急速咁问完即收线不过个送外卖staff又几好礼貌o家!1.) PIZZA-环游世界外表几得, 馅料比PIZZAHUT多, 而且味道唔错, 同"超级至尊"有得比不过饼皮偏软, 外围偏硬--->扣分!他们主张用橄榄油, 是否因为落得太多, 我觉得整体个PIZZA都偏油--->扣分!2.) 小食-3件炸鸡炸鸡好多人都话正, 但亦系最令我失望之作哦!鸡皮香脆,而且大大件, 就连个鸡锤都大过肯X基成倍呀!肉质嫩滑,仲热辣辣o家不过....................我嫌佢唔够味, 好似比较淡口--->扣分!最大问题系唔知点解有一阵"SO味"--->扣分!我同BF都觉得怪怪地,真系好唔得, 究竟佢用o既系咩鸡呢?好衰唔衰将3罐汽水换埋3件炸鸡(FREE)同bf每人食左3件唔好食o既鸡,想c......3.) 夏威夷焗猪扒饭LEE个味道唔错, 而且大大盒, 猪扒分量足够, 一个人食真系好饱(第日我拎

2个人叫o左个大胃A餐: (星期日晚, 需等一HR)
接线生好似超忙,好急速咁问完即收线
不过个送外卖staff又几好礼貌o家!

1.) PIZZA-环游世界
不过饼皮偏软, 外围偏硬--->扣分!

2.) 小食-3件炸鸡
炸鸡好多人都话正, 但亦系最令我失望之作哦!
鸡皮香脆,而且大大件, 就连个鸡锤都大过肯X基成倍呀!
肉质嫩滑,仲热辣辣o家
最大问题系唔知点解有一阵"SO味"--->扣分!
我同BF都觉得怪怪地,真系好唔得, 究竟佢用o既系咩鸡呢?

好衰唔衰将3罐汽水换埋3件炸鸡(FREE)
同bf每人食左3件唔好食o既鸡,想c......

3.) 夏威夷焗猪扒饭
LEE个味道唔错, 而且大大盒, 猪扒分量足够, 一个人食真系好饱(第日我拎左返公司当lunch)

2个人食"大胃A餐"好似食梗3人分量, 好饱好饱
不过我谂我唔会再食佢个炸鸡呀!!

2009-09-06
$72.5 (晚餐)