2022-08-21 560 浏览
臨時決定去食,見到星期六日旺角放題仲有一大堆空位就諗住去馬啦!去到嗰陣時成間鋪加埋10個人,嗰陣時都未知咁伏…. 之後有個比較年老小小嘅侍應,過嚟不停吹我哋揀餐,後尾我哋話我哋自己睇啦,佢仲一直講一直講。見到價錢都真係偏高,諗住要平少少嘅嗰個,佢又不停水我哋去食level3 以上,見到我哋決定level1 態度勁不屑。後尾我眼尾稍到壽星優惠,同行朋友咁啱呢個月生日,問佢佢先同我哋講,又串我哋level3先有得,你都攞唔到㗎啦最尾都係食咗level 3 ,但係肉嘅質素麻麻哋,有啲連冰都未溶。連嗌個煎餅都係凍嘅,小食方面選擇都OK多,佢每次落單都係一件,啱想試唔同嘢食嘅人,但係叫嘢飲就係超大杯。大杯到一杯就可以飲飽你!個位又好細,隔離好想行去廁所都就嚟撞跌我哋盤肉,佢嘅韓燒係擺一張紙係烤盤,完全冇任何去油嘅窿仔,燒到唔夠半個鐘頭成個烤盤都係油,嗰張紙又超快燶晒,基本上一放到去就已經又油又燶。服務態度又好差,朋友想問開瓶器喺邊,又喺度大聲串,買單嗰陣時見到兩個人差唔多800嚇親,問兩句佢又勁差態度,原來佢繁忙時間本身貴咗,但係仲要加錢,我哋唔清楚問多兩句姐就喺度串我哋。成個觀感體驗真係好差,
成個觀感體驗真係好差,最尾提早咗走,成個環境感覺真係唔舒服,超級唔推薦!!
仲要啲嘢食又唔好食 中大伏!
2022-08-20