2023-02-18
真係好鐘意打邊爐🤣今日又去咗打邊爐啦!!今日豪氣啲想食好啲,於是叫咗個有日本A4黑毛和牛食嘅餐😆FB訂位仲有優惠入面好寛敞,坐得好鬆動,而且舒服!仲要好大塊玻璃窗,好有空間感好光猛👍🏼自助bar都幾多選擇,有飲品櫃,雪櫃,甜品櫃,丸,菜,醬料都好多野揀🤭我個餐除咗有日本A4黑毛和牛,仲有日本黑豚肉(寫明日本㗎)。最正係,額外有海鮮拼盤(有蝦,蟶子,魷魚,鮑魚,蠔,帆立貝)🤩比其他餐會多咗鮑魚, Asahi飲同Haagen Dazs任食😝好正呀!!我哋經社交平台訂座,仲有半價優惠添!! 抵食👍🏼仲可以升級至4小時添,食到回本!!有自助bar有好多丸物,菜!最特別係有羽衣甘藍,平時少有,而且係superfood黎!而麵類就主打 出前一丁,拉麵,烏冬!!仲有其他小食,碗仔翅,中華沙律,墨魚仔,超豐富🤭自助飲品雪櫃 ,竟然有德國黑啤😱😱少有!!都試咗罐!!回哂本啦~~=================八幡屋涮涮鍋地址: 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓=================
=================
八幡屋涮涮鍋