同朋友喺銅鑼灣行行吓街見到呢間燒肉放題好似唔錯就即興入去試🤩**原來佢4人同行食和牛放題,餐廳就送龍蝦刺身🦞好吸引呀!早知我都叫多兩個朋友一齊過嚟食喇🥺🐂尊貴A5日本和牛放題$458佢一開始會送咗啲上枱先~然後你食咗覺得中意食嘅話就可以再order😋*海鮮拼盤(超新鮮啲鮑魚仲郁緊㗎,竟然仲有甲羅燒😳)、*和牛沙律(啲和牛又嫩又重牛味)酸酸地好開胃、*和牛美人玉子(本身啲牛有醃咗醬汁,加埋生蛋黃冇得輸🤤🤤)、*A5和牛拼盤(牛肩胛、後腰肉、牛頸脊、牛五花、牛小排、一口和牛、牛肩梅花、牛冧)*仲有飛驒牛刺身😳,我都係第一次食牛刺身,好特別加埋佢個醬汁酸酸地入口即溶😋我自己建議如果你食第一轉嘅時候記得要將塊牌留低,方便你之後叫返呢一款牛☺️同埋除左和牛之外仲有其他平時喺放題食到嘅嘢~飲品都任飲的~所以呢個和牛放題真係超多野選擇🤩🤩任何人都岩食啊😇我超鍾意食後腰肉、牛肩梅花,好重牛味又脂肪平均🥰不過其實佢好多嘢都好好食👍🏻整體質素都好好🥰呢個價錢有呢個質素都幾抵食😚

🐂
尊貴A5日本和牛放題$458
*海鮮拼盤(超新鮮啲鮑魚仲郁緊㗎,竟然仲有甲羅燒😳)、
*和牛沙律(啲和牛又嫩又重牛味)酸酸地好開胃、