So Many Hot Dog Choice😍🌭🌭🌭💫..唔小心過左港島區,香港仔一個我平日好少去既地方🤣,趁住有時間來走走,發現呢個沙漠綠洲開左個田灣商場,有唔同類型小食,其中最吸引我既係😍 呢間德國熱狗🌭🌭🌭,各式各樣熱狗腸選擇,仲有唔同口味 可加唔同配料,選擇都幾多,所以今次就食佢2款套餐。.ll $58ll $58ll $30.熱辣辣脆皮腸🌭,加左墨西哥肉醬,味道更加rich 好豐富啊啊啊。面層仲有混醬味道都幾融和,冬天食係幾滋味。跟薯條🍟 份量都不少呢。.另一款芝士腸🌭,配Cheddar Cheese🧀,double Cheese Up。跟薯餅,推薦❤️ 個人較喜歡吃薯餅。最後再帶多一份小脆皮力士腸🌭,可以做宵夜喔。你又喜歡邊種口味既腸呢❓😋..×××××ש香港仔田灣街17號田灣商場地下G03B號舖..

So Many Hot Dog Choice😍🌭🌭🌭💫

l[德國脆皮腸 (雞肉) Hot Dog]l $58