2015-11-15 933 浏览
..........推介😚:扮斯文 Fish Cutlet 一口吉列魚柳 👍👍👍👍(5分滿分)......... #Appetizers#前菜 第1款 :#Fish#Cutlet #一口吉列魚柳 :#魚柳 係我愛食的小食😚好吃 好鬆軟這個凍左一點也不油😚非常好阿魚切成細細塊 到於想扮斯文食野的我 非常好🙈建議: 可以比番#沙律醬 就咁食有點dry 雖然夠味..........推介😚: Shrimp Toasted 蝦多士👍👍👍👍 (5分滿分).........#Appetizers#前菜 第2款 :#Shrimp#Toasted #蝦多士 :蝦多士應該係好多人愛好之一🙈因為真心好食我有#聽書 嫁 廚師話係全#人手造 所以特別彈牙加上多一多既#芝麻 真係好多 勁愛芝麻😂可惜又係凍左 所以好多油飛左出黎😢建議:下次一整好就比客人食/整d熱野係下面熱住 留一碟比客人慢慢影就好啦😚..........推介😚:新奇Crab Meat Tartelle 迷你蟹肉撻 👍👍👍👍(5分滿分)......... #Appetizers#前菜 第3款 :#Crab#Meat#Tartelle #迷你蟹肉撻

#Appetizers#前菜 第1款 :

#Appetizers#前菜 第3款 :
#Crab#Meat#Tartelle #迷你蟹肉撻 :
有點令我感到#amazing 的#小食😂
一開始以為係#燕窩蛋撻 🍮
食落#有點咸又有點甜 明明#蟹 係咸 #撻 係甜 夾埋一齊幾奇妙的感覺🙈
幾好吃 推介😚
我有#聽書 嫁 廚師用#澳洲#蟹肉 所以特別鮮甜嫁 😁必食