2020-07-08
最近去左呢間好hit嘅祥仔辣辣🌶🌶食川菜,真係好多人,好多人排隊,排到食完都仲有人排緊👨👩👦👦👨👩👧👦.佢地而家有個二人set做緊promote,只要登記做member,就用$288已經食到二人set,好抵食🤑,二人set有....惹火山木耳🌋 - 呢個酸酸辣辣,幾開胃.川味口水雞🐔 - 呢個口水雞唔係太辣,食唔到太辣嘅朋友都handle到.祥仔招牌酸菜魚 🐟- 酸菜魚可以揀唔同嘅辣度,我哋就揀咗小辣,魚嘅肉質夠滑冇泥味,酸菜魚湯唔太油,可以飲,如果有多啲酸菜會更開心.噴火小籠包🔥 - 叫得噴火小籠包,係因為佢入邊嘅湯汁係辣嘅,幾特別.乾煸四季豆 - 咁多樣嘢最好食係呢個,夠晒鑊氣,肉碎都好香口😋.香芹豬肉水餃 🥟- 呢隻水餃冇太多嘅調味,淨係配以蒜蓉,都唔錯.黃金南瓜露 🎃- 驚喜之作,南瓜露又甜又滑,仲有好有咬口嘅海底椰
惹火山木耳🌋 - 呢個酸酸辣辣,幾開胃