2021-05-12 661 浏览
#pb食在中环 #pb支持黄店💛 好啡好酒好西☕🥂🍽️今次要介绍呢间系中环Soho区附近嘅Bar & Restaurant🤪 原来呢间日头系cafe 饮咖啡 夜晚就会有 Cocktail、酒饮😋 小店唔算好大 建议去之前先book位👍🏻.夜晚去食物选择都几多 价钱$150-$250不等 唔算好平🤪 饮品有唔同酒类 可以chill下👍🏻 平日3pm - 7pm 仲有Happy Hour时段😆🔹芝麻吞拿鱼沙律🥗好大碟😋 吞拿鱼份量比我想像中多🤩 用左黑白芝麻包住 食落脆脆地 几特别😍 沙律菜用左黑醋 酸酸地 够开胃👍🏻🔹香烤酿原只鱿鱼🦑鱿鱼入面酿左香烤鸡肉、蘑菇 不过都几细条🤪 本身鱿鱼烤得刚刚好 食落唔会好韧 外脆内软😍 不过我同朋友一致认为加左鸡肉、蘑菇有少少怪 斋食鱿鱼会开心d🤣🔹招牌香烤和牛肉眼扒🐮都系好大份😋 肉质超淋 好有牛味😍 唔使点酱都好好食👍🏻 仲有少少薯菜伴碟 够哂健康🤩.整体食物质素正常发挥 唔系好惊喜🤪 价钱以中环区黎讲都ok啦😆 Chill下同时可以支持小店 系中环区多个选择💛DOSE中环卑利街28号地舖
#pb食在中环 #pb支持黄店💛
好啡好酒好西☕🥂🍽️