2006-02-16 6 浏览
前幾日黎食dinner, 要左兩個set, 一個係吉列豬扒野菜拉麵, 一個係九州叉燒拉麵, 每個set配一個小食, 我地二話不說就要左煎餃子同埋壽司. 仲有兩個飲品, 要檸茶檸水.拉麵好大碗好多野食, 真材實料. 我既吉列豬扒好大塊, 而且炸得好乾身, 表面既粉好薄, 咬落去啖啖肉, 真係好少食d咁有水準既炸豬扒!!!小食之一既煎餃子都好好食, 肉汁豐富, 加上醋食, 味道一流.壽司有三件, 三文魚壽司, 玉子壽司&墨魚壽司. 墨魚壽司好好味, 口感黏黏的, 而且壽司飯好有醋味, 加埋一齊好正呀~~~座位都幾迫, 不過服務生都好賣力, 落單同上菜都好快, 而且仲經常面露笑容, 真係專業. 埋單每人約$60, 食到好飽, 抵食.