2013-02-24 99 浏览
第一次黎食,真係好嬲,唔特登開個帳戶黎寫食評,會對唔住自己!今日一心唸住呢間野好似唔錯,就黎食個LUNCH點知門口冇人帶位,咁咪自己入去搵位,入到去,見到中間好多位,但個服務生帶個角落頭比我地。OK,夠寧靜,但坐落睇左好耐菜單,茶水都冇一杯,想落單,但太角落,D服務生又見唔到。叫到人黎落單,之後先比返杯水比我地。都OK,又唔係好口乾。黎D野食都唔錯,印象本來幾好。(以上唔係重點)點知上碟吉列炸蠔,個服務生勁大力飛隻碟上枱,連D蠔都掉到枱上面!!!!!個服務生仲想用手"執"返隻蠔放落碟度......當時極無言,我地都嚇呆左 !佢用左張廢紙定紙巾"執"左隻蠔走,淨係講句唔好意思,冇掉出黎的3隻蠔就留低比我地,我地立即叫返佢返黎,叫佢上返隻蠔,就叫佢拎返走碟蠔,一心唸住佢炸返隻新蠔放上去就OK。點知唔夠1分鐘。碟新蠔就黎!!!!! 一望,就知係掉左的蠔放返上去,加返少少沙律醬就當無事發生囉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!極度唔衛生!!!!!!連張枱D沙律醬都唔幫我地抹返乾淨。唸起真係好噁心,碟蠔可以就咁原風不動比返我地,我地唔要,姐係佢地都可以將碟蠔比第2枱人食!!!!!!!!!真係

今日一心唸住呢間野好似唔錯,就黎食個LUNCH

叫到人黎落單,之後先比返杯水比我地。

都OK,又唔係好口乾。

黎D野食都唔錯,印象本來幾好。(以上唔係重點)

點知唔夠1分鐘。

極度唔衛生!!!!!!

連張枱D沙律醬都唔幫我地抹返乾淨。

真係勁過分!!! 所以又立即叫佢地換碟新蠔比我地。

本來都唸緊下次會再黎食.....但咁GE服務態度,真係不可原諒!!!

然後,水又唔幫我地加,粒甜品雪糕糯米慈(似荔枝味),入面係已經溶哂...SO SAD

連隨離枱唔識的食客都目睹一切,紛紛討論。

题外话/补充资料: 內容完全屬實
2013-02-23