2019-01-23
見op咁多好評,就同朋友黎試下估唔到中伏,原本諗住叫個$298,店員係咁sell話$398抵食啲,大件啲,好啦,就$398有啲款係要2揀1或者3揀1揀左膏蟹,琵琶蝦,日本元貝轉個頭店員同我講,琵琶蝦同元貝今日冇返貨😓,揀個時又唔講,有咩貨返唔係一早知既咩,點知有台遲過我黎既又有元貝,超O咀先黎蒸個鮑魚,頂,入面凍既,未熟,咩胃口都冇晒,再黎貴妃蚌同一個唔知咩貝,冇咩鮮味跟住蠔,呢個就比較正常,好有蠔味龍躉片,好鬼薄片,師父好刀功瀬尿蝦皇,預先蒸好先送過黎,原來每人得半隻,又唔寫清楚,有啲俾人呃左既感覺龍蝦唔記得影相,味道鮮美甜,加返少少分蟹又係得半隻,成晚最好食就係佢,好多膏,肉又實淨,勁鮮甜,好好味菜每人有4份1條最後個粥,海鮮唔夠鮮味,都係冇味,平時食蒸海鮮,個粥我都食3碗,呢個半碗已經唔想食,失望😞呢間應該都唔會有下次
有啲款係要2揀1或者3揀1
揀左膏蟹,琵琶蝦,日本元貝
龍蝦唔記得影相,味道鮮美甜,加返少少分
菜每人有4份1條
呢間應該都唔會有下次