呢句说话黎紧每次都会讲架喇: 我唔系食家, 文笔唔好, 只系将自己觉得好唔好食既感觉写出黎, 味道呢样野好主观, 喜好亦各人有各人既口味, 我系写比自己睇, 你钟意睇我会高兴, 你唔同意亦无问题, 最后一句讲哂: "好唔好食? 又睇落去?"!地址: 深水埗桂林街38号A地下好唔好食?又睇落去? 第341回: 深水埗新香园蛋牛治一招打天下!(以下图片可以按图放大作最佳输出)深水埗好多小食好出名, 咁啱整野经过, 今次试左两间, 呢间名气店叫新香园, 驰名蛋牛治。TEA TIME 时段, 店内坐满人, 一个人食搭枱坐密 D 所以无问题。食野期间, 客人真系络绎不绝, 大部分食客都系要蛋牛治!只碟写住おいしい啊! 试下?我钟意个蛋有 D 蛋汁, 呢个就少 D...牛肉碎就几好味。埋单 $17 (烘底加 $1)总结:蛋牛治味道 OK, 经过可以一试, 但就唔使特登为去食而去深水埗。收银既系一个 TVB 既男艺员, 但我真系 UP 唔出名...环境:♥♥卫生:♥♥服务:♥♥♥味道:♥♥♥抵食:♥♥推荐:♥♥♥以上: 好唔好食又睇落去,深水埗,新香园
地址: 深水埗桂林街38号A地下
(以下图片可以按图放大作最佳输出)
食野期间, 客人真系络绎不绝, 大部分食客都系要蛋牛治!
只碟写住おいしい啊! 试下?
埋单 $17 (烘底加 $1)
总结:
环境:♥♥
卫生:♥♥
服务:♥♥♥
味道:♥♥♥
抵食:♥♥
推荐:♥♥♥
以上: 好唔好食又睇落去,深水埗,新香园