好唔好食又睇落去特別篇: 全港二十間迴轉壽司拖羅大戰全紀錄! 第十九位御家壽司http://hk.myblog.yahoo.com/goodboy_philip/article?mid=33967出黎行預左要還! haha...呢篇好唔好食又睇落去特別篇: 全港回轉壽司拖羅戰, 已經拖左成兩年, 真係名乎其實, 有拖無欠, 前日要上大陸做野脫左兩日 blog, 呢兩日一次過出兩個特別 blog! 先出個好唔好食又睇落去特別篇; 再出個遊記特別篇! 希望大家睇得 happy!雖然唔敢講話食過哂全香港既回轉壽司, 不過大部分都食過。因為好孩子對拖羅情有獨鐘, 只要有拖羅既回轉都會試一試好唔好味, 雖然以下既回轉壽司店, 有 d 係賣中拖羅, 有 d 係賣大拖羅好似咁樣比較唔係太好, 不過...玩下姐! kaka...以下呢廿間係有出現0係好唔好食又睇落去? 既, 跟我黎溫下書吖? haha...第十九位御家壽司: 其實係中拖羅, 可能雪得太耐...攪到"濃情化不開"...唔算肥, 新鮮度一般, 好在尚有拖羅有油酸味, 而肉剛好包住飯; 不過飯練得太實同密!