2008-10-27 22 浏览
由於呢間舖頭喺一條極唔起眼既街度,所以我地都花咗一段時間先搵到。大概6點去度,仲有好多空枱,不過到咗6點半已經差唔多坐滿晒,人氣果然好犀利。我地叫咗招牌菜豬骨煲,成160蚊都唔平,不過都覺得物有所值,淨係食個煲都有排食,入面有粟米、蕃茄、大豬骨、雞腳、蘿蔔等等,用料全部都係靚貨,煮得好入味,個豬骨湯底好濃好creamy好味!之後我地叫咗脆魚鯇 (新鮮脆口)、鮑魚 (ok鮮甜)、墨魚滑同蝦滑 (蝦滑係用原隻鮮蝦打成,超正必食!)、黑栢葉 (佢地話好食)、唐生菜 (超甜超新鮮)、手切牛肉 (不過不失)、手切羊肉 (佢地話好食)、魚麵 ( 有魚味唔腥)、炸魚皮 (好脆又唔腥)、貴花蚌 (冇味,全晚至唔好食)。最可惜係蟶子王同北寄貝都冇,冇得試,有啲失望!六個人埋單10xx,價錢ok喎,下次一定再嚟!
最可惜係蟶子王同北寄貝都冇,冇得試,有啲失望!
六個人埋單10xx,價錢ok喎,下次一定再嚟!