(非会员)
上次聽朋友講金魚街新開咗間日本料理好好食,裝修又靚,琴晚卒之同我男朋友去試咗。裝修果然好靚,D客又比其他旺角餐廳斯文,所以可以同男友靜靜地享受。我叫咗牛肉石頭鍋飯套餐+1個小食(吉列日本蚝)+ 白桃梳打→$80我男友就叫咗個是日厨師推介~~豬骨湯拉麵+ 2個小食(日本餃子& 炸雞軟骨) + 巨峰葡萄梳打→$42石頭鍋飯:牛肉好有咬口,飯上面有菠菜同泡菜,個汁 辣辣地好香口,食到最底仲有飯焦,不過真 係要小心個鍋好熱吓!吉列日本蚝:好濃蚝味,嘩!入面超Juicy!白桃梳打:好香桃味,食完熱辣辣石頭鍋飯,再飲冰凍 嘅佢,真係好幸福呀!豬骨湯拉麵:配料都幾多,湯底應該係無味精,麵好彈 牙,唔錯。餃子& 雞軟骨:炸得唔錯,特別雞軟骨係男友至愛,梗 係比多幾分啦!巨峰葡萄梳打:提子味咁濃,應該係日本出品。其實這兩款套餐入面仲有好多選擇,以咁嘅價錢同埋質素,可以講係超值。順便一讚佢哋個老板娘(我諗係掛,因為無着制服),佢招呼真係好好,好细心,頻頻加茶換碟唔在講,又問D 嘢啱唔啱食,又話如果唔食得辣,可
上次聽朋友講金魚街新開咗間日本料理好好食,裝修又靚
我男友就叫咗個是日厨師推介~~豬骨湯拉麵+ 2個小食
(日本餃子& 炸雞軟骨) + 巨峰葡萄梳打→$42
石頭鍋飯:牛肉好有咬口,飯上面有菠菜同泡菜,個汁
辣辣地好香口,食到最底仲有飯焦,不過真
係要小心個鍋好熱吓!
吉列日本蚝:好濃蚝味,嘩!入面超Juicy!
白桃梳打:好香桃味,食完熱辣辣石頭鍋飯,再飲冰凍
嘅佢,真係好幸福呀!
豬骨湯拉麵:配料都幾多,湯底應該係無味精,麵好彈
牙,唔錯。
餃子& 雞軟骨:炸得唔錯,特別雞軟骨係男友至愛,梗
係比多幾分啦!
巨峰葡萄梳打:提子味咁濃,應該係日本出品。

順便一讚佢哋個老板娘(我諗係掛,因為無着制服),佢
招呼真係好好,好细心,頻頻加茶換碟唔在講,又問D 嘢啱唔啱食,又話如果唔食得辣,可以換D 唔辣嘅汁比我,呢D 服務,喺旺角區算係少有。總之,呢餐食得好
滿意,下次會嚟試吓其他出品(因為睇見隔離枱食大蜆稻庭烏冬,好似好正咁,今次又太飽食唔落)。
我一定會介绍呢度比朋友!