和男友來過幾次小肥羊飲茶,發覺它的水準幾平均,不會時好時差,唔錯唔錯。咁次都係任點任食。我地都食了幾多點心。我地最欣賞都係佢真係即點即蒸,咁d點心黎到,都仲熱辣辣的,咁好味好多的!白灼油菜:北京菜心,又幼又嫩!蝦餃:熱辣辣,個邊都有十二摺,皮又薄,好味道!口水雞:係白切雞咁一件件,有一個辣汁,雞好有雞香味,好味。海蜇頭:蒜泥海蜇,好爽脆,好好味。它用的真係海蜇頭的部份,夠厚身,夠爽口。菜苗餃:小肥羊的餃,真係皮薄,菜苗蝦肉餡好好味道!鮮蝦腸粉:一碟有成四條,皮薄餡靚,晶瑩通透,好味道!XO醬炒蘿蔔糕:小肥羊的蘿蔔糕,好好的,食到有絲絲羅白絲的,我鍾意!韭菜盒子:幾特別,係用蛋皮包住韭菜碎,肉末。okay的。紅油抄手:我個人好喜歡餃子的,呢個配上紅油加醋,好好味道!杏汁包:外形好得意,似漩風形,配上杏仁溶餡,香濃杏仁味,幾好!古法馬拉糕:好香的蔗糖做的,好好味,男友的至愛!綠豆糕:好清香綠豆味!桂花杞子糕:好清香桂花味,好味道,為我地的點心午餐劃上一個甜蜜的句號!未試過的,真係要試下!

白灼油菜:北京菜心,又幼又嫩!
蝦餃:熱辣辣,個邊都有十二摺,皮又薄,好味道!
口水雞:係白切雞咁一件件,有一個辣汁,雞好有雞香味,好味。
菜苗餃:小肥羊的餃,真係皮薄,菜苗蝦肉餡好好味道!
鮮蝦腸粉:一碟有成四條,皮薄餡靚,晶瑩通透,好味道!
韭菜盒子:幾特別,係用蛋皮包住韭菜碎,肉末。okay的。
紅油抄手:我個人好喜歡餃子的,呢個配上紅油加醋,好好味道!
古法馬拉糕:好香的蔗糖做的,好好味,男友的至愛!
綠豆糕:好清香綠豆味!

未試過的,真係要試下!