2021-04-09 1043 浏览
朋友生日約咗嚟呢度食嘢講真平時我好少食燒肉見到佢都幾好 就試下講重點,叫左一盤牛肉盛り合わせ同野菜有齊曬各款牛肉仲有一大塊雪花肥牛非常好味,每一片油脂分佈平均,只係有幾片有肋。但自己燒多少少,非常好味,入口即溶野菜冇乜特別,係一碟蒜頭,撈左麻油。好正!呢間餐廳最想講嘅並唔係食物 而係佢嘅服務 坦白講呢間嘢我絕對唔會再去 佢嘅服務非常之惡劣 總括有以下三點⑴ 入座後完全冇人理你,餐牌放係枱底,因為連枱,要同隔離位客人講「 唔好意思可唔可以 遞個餐牌畀我」。由頭店員冇打算招乎你。望都冇望你一眼。⑵叫左杯黑糖啤,見杯嘢有D奇怪,問下店員有冇酒精成份,係咪真係啤酒定只係扮啤酒嘅飲品,店員回答「唉……唔知」。要我再問另一店員……⑶拎左盤肉埋來冇主動開火,完全掉低就算,個爐係要用打火機點火,唔係自己點, 你唔幫我點我自己點樣整著個爐?!!!請注意: 以上並「不是」同一店員。係分別兩女一男,可見呢間餐廳服務差並不是個別員工另外餐廳限時90分鐘坦白講以一間比較高級嘅燒肉店有啲趕.。不過你訂位時講明我就唔當一點兩個人,一盤肉一盤菜,兩杯啤酒,佢送一碟豬頸肉,要過千蚊埋單,都唔平,又限時服務又差,老實講你
燒牛盛り合わせ

講重點,叫左一盤牛肉盛り合わせ同野菜
有齊曬各款牛肉仲有一大塊雪花肥牛

野菜冇乜特別,係一碟蒜頭,撈左麻油。好正!

兩個人,一盤肉一盤菜,兩杯啤酒,佢送一碟豬頸肉,要過千蚊埋單,都唔平,又限時服務又差,老實講你幾好味都絕不再去!!!!!
焼肉盛り合わせ
芝士奶蓋啤酒