2012-06-29 409 浏览
同家人一齐过父亲节,有朋友介绍这间新派的火锅馆,所以一试: (加上门口有代客拍车,好方便~)一开始ORDER了亚爸最LIKE的生蚝,有法国、澳洲和美国生蚝,好新鲜好味过D大酒店!! 忍唔住口再order多两打!!靓仔老板介绍活鱼刺新同象拔蚌,见价钱都唔系好贵未试吓LOO~ 真系好鲜味好新鲜~加上我们带2支酒去佢地唔收开瓶费,及帮我们开酒及提供酒杯给我们.服务好好..当日全塲爆满,但D伙计及老板都劲LIKE~汤底我地叫左老细推介的鱼翅鸡汤底!!好正,可以当汤饮真系好清甜~~ ORDER了:BB羊肩片+鲜黑松露饺,鲜黑松露饺味道好特别,有一阵好香的松露留在口内.估唔到D西式配料可以同火锅好夹~再问老板叫那种肥牛好呢!! 于是他又介绍好野我地吃~~精选牛驼峰片"哗....大件事啦!!!一食入口即溶...亚爸亚妈劲.开心...连我唔食牛都忍唔住食2片... 今次全家都好满意, 下次一定再同班FRIEND一齐再食过!

生蚝

今次全家都好满意, 下次一定再同班FRIEND一齐再食过!

题外话/补充资料: 环境唔错,装修都OK,最重要是洗手间好靓又清洁,不似其他店很污秽.
2012-06-16
庆祝纪念